Direct contact: +31 (0) 20 488 1550 (7 dagen per week 24 uur per dag) | planning@kingkoerier.nl
kies uw taal: ga naar de Nederlandse versie van onze website | King Koerier BV go to the English version of ouw website | King Koerier BV

Wij werken snel, stipt, simpel, safe en servicegericht

Koeriersbedrijf King Koerier regelt al meer dan 25 jaar het vervoer van documenten, pakketten, dozen, pallets of andere goederen voor bedrijven. Het kan daarbij gaan om producten die binnen Nederland of in het buitenland afgeleverd moeten worden. Daarbij hanteren wij het zogenoemde 5 S-principe: snel, stipt, simpel, safe en servicegericht.

 

Snel

De chauffeurs van King Koerier brengen uw enveloppe of zending zo snel mogelijk van A naar B. Zij kiezen daarbij de snelste en slimste route. Aan de hand van een ingebouwd navigatiesysteem (GPS) kunnen wij traceren waar de koerier zich bevindt. Uiteraard zijn alle auto’s voorzien van mobiele communicatie om razend snel te kunnen handelen wanneer er opdrachten ineens veranderen.

 

SNEL EEN KOERIER NODIG? KLIK HIER!

 

Stipt

King Koerier zorgt ervoor dat uw documenten, pakketten, dozen, pallets of andere goederen op de afgesproken tijd op de plaats van bestemming arriveren. Wij werken zeer zorgvuldig en uitermate nauwkeurig. Zodra onze chauffeur uw zending heeft afgeleverd, ontvangt u van onze centrale planning een mailbericht met naam en tijd van de ontvanger. De POD (Proof Of Delivery), een getekend bewijs van levering, bewaren we zeven jaar in onze administratie. Mocht u onverhoopt een hard copy willen ontvangen, dan kunt u ons altijd even bellen. Dan sturen wij u een kopie toe.

 

Simpel

King Koerier denkt altijd met u mee. Wij zoeken samen met u naar de slimste, snelste en handigste oplossing. Maatwerk is onze kracht. Wij vinden het vooral belangrijk, dat u met een gerust hart uw zorg aan ons uit handen kunt geven.

 

Safe

Bij King Koerier gaat veiligheid gaat boven alles. Dat geldt om te beginnen voor onze eigen chauffeurs. Bij het naderen van de winter worden alle auto’s voorzien van winter banden. De chauffeurs moeten de eventuele boete’s die zij krijgen zelf betalen. Zo willen wij hen motiveren om aan de verkeers regels te voldoen. Alle auto’s zijn voorzien van dekens, spanbanden en andere materialen om uw zending veilig te vervoeren.

 

Natuurlijk is veiligheid ook een belangrijk aspect als het aankomt op uw zending. Wij begrijpen als geen ander – het is immers het werk dat we al meer dan 25 jaar succesvol doen – dat dit op tijd op de juiste plaats van bestemming moet aankomen.

 

En om dat doel te bereiken werken we nauw samen met collega bedrijven in het hele land. Zo kunnen we snel schakelen en ontstaan er geen onnodige vertragingen.

 

Het spreekt bij ons voor zich dat uw enveloppe of zending met veel zorg en aandacht behandeld wordt en schoon, op tijd en heel aankomt op het door u gewenste afleveradres.

 

Servicegericht

King Koerier is uitermate servicegericht. Zodra u ons belt, stuurt onze medewerker van de centrale planning een van de chauffeurs op pad. Als uw zending is afgeleverd, ontvangt u hierover meteen een bericht. Wij beschouwen onze koeriers als het verlengstuk van uw bedrijf. Daarom onderhouden wij ons wagenpark netjes en zorgen ervoor dat de auto’s altijd schoon, veilig, schadevrij en representatief zijn.

 

SPOEDZENDING? WIJ REGELEN HET VOOR U

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay