Direct contact: +31 (0) 20 488 1550 (7 dagen per week 24 uur per dag) | planning@kingkoerier.nl
kies uw taal: ga naar de Nederlandse versie van onze website | King Koerier BV go to the English version of ouw website | King Koerier BV

De mensen achter King Koerier

Wij roepen altijd: koerierswerk is mensenwerk. Het succes van ons bedrijf, dat op 13 februari 1990 is opgericht door eigenaar/directeur Paul Kleppe, is te danken aan de inzet van een team van professionals. Deze mensen, vijf fulltime medewerkers en enkele freelance chauffeurs, staan dag en nacht voor u klaar.

 

Wij bezorgen al uw zendingen naar (als u dat wenst)… de andere kant van de wereld!

 

Zij zorgen ervoor dat al uw zendingen ruim op tijd, heel en veilig op de eindbestemming arriveren. We hanteren altijd het 5S-principe: snel, stipt, simpel, safe en servicegericht. Het maakt daarbij niet uit of uw document, pakket of pallet in de regio moet worden bezorgd of aan de andere kant van Nederland. En ook voor internationale zendingen kunt u bij ons aankloppen. Denkt u een ‘onmogelijke’ klus te hebben? Bel ons gerust; we denken graag met u mee over de oplossing.

 

KLIK HIER OM ONS TE BELLEN

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij zijn een groot voorstander van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom besteden we aandacht aan onderwerpen, zoals milieu en duurzaamheid. Al onze auto’s rijden schoon en zuinig.

 

Steun aan goede doelen

Ook steunen we regelmatig initiatieven van particulieren. Zo adopteerde King Koerier enkele jaren geleden een zeehond van de zeehondencrèche in Pieterburen. Uiteraard met de naam… King!

 

Behalve dat ondersteunt het koeriersbedrijf de adoptie van een baby-olifant. En ook in de nabije toekomst heeft King Koerier plannen om enkele goede doelen te steunen.

 

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay